Jooga- ja hyvinvointiretriitti/INSTÄLLD/PERUTTU

27 Augusti 2022 kl. 10.00–28 Augusti 2022, 14.00

"Olen yhteydessä kaikkeen elävään. Ymmärrys kasvaa juurista. Kastele maata, jotta voit kukoistaa. Et ole eksyksissä, olet tässä. Syvällä mullassa loistaa ikuinen valo." Meri Mort

Elokuun tunnelmassa, luonnon jo laskeutuessa kohti syksyä, vietämme voimaannuttavat päivät kauniissa ja merellisessä maisemassa Siipyyn Kiilissä. Historiaa henkivät rakennukset, henkeäsalpaava maisema, maadoittava kallio, rauhoittava metsä, virvoittava vesi, tyynnyttävä tuuli ja jokaisessa osallistujassa voimistuva valo luovat unohtumattomat puitteet tälle retriitille.

Viikonlopun ohjelma sisältää joogaa, meditaatiota, liikettä, hetkiä hyvinvoinnin parissa, hemmottelevia yllätyksiä, rummuttelua, saunomista ja maukasta ruokaa.

PAIKKA: Kiilin Kotiseutumuseo, Suolaamo, Kiilintie 90, 64490 Siipyy

OHJELMA:


Lauantai 27.8.2022 klo 10 - Sunnuntai 28.8.2022 klo 14

KAKSI OHJAAJAA:

Rita Huttunen-Taipale on Ryt200 joogaopettaja, Musta Jooga -ohjaaja, restoratiivisen joogan ohjaaja sekä kokenut meditaatio- ja rentoutusohjaaja

Johanna Kylmäluoma on Ryt200 joogaopettaja, Yin-joogaopettaja, rentoutusohjaaja, perhejooga- ja ilmajoogaohjaaja.

Lauantai
Saapuminen ja paikkaan tutustuminen
Aloitusmeditaatio
Flow-jooga
Lounas
Yin-jooga ja äänimaljat
Kahvi/tee - omaa aikaa
Restoratiivinen jooga
Päivällinen
Sauna
Rumpumeditaatio

Sunnuntai
Aamuvirkkujen aurinkotervehdys
Aamupala
Jooga (metsä/luonto säätilanteen mukaan)
Lounas
Yinjooga
Lopetuspiiri - klo 14 kotiinlähtö

Retriitti sopii niin vasta-alkajalle kuin jo kokeneelle joogaajalle. Ohjelma on alustava, varaamme oikeuden muutoksiin. Sinulla jää myös hyvin aikaa olla omassa rauhassa, kulkea luonnossa tai merenrannalla. Tarjoamme myös pieniä hyvinvointia tukevia hoitohetkiä retriitin aikana.
Osallistujia otetaan rajattu määrä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Majoitus Hostelli Kiilinrannassa 2-3 hengen huoneissa, oma sisäänkäynti, wc ja suihku. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.
Retriitin hintaan sisältyvät herkulliset ruuat ohjelman mukaisesti. Ilmoittautuessasi kerrothan mahdollisesta ruoka-allergiasta tai -rajoitteesta.

HINTA:
Retriitin hinta on 230€. Hintaan kuuluu siis aivan kaikki! Vahvistat paikkasi maksamalla 80€ varausmaksun. Loppulasku lähetetään myöhemmin ja se erääntyy 19.8.2022.

PERUUTUSEHDOT:
Peruutus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen retriitin alkua. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, on ohjaajilla oikeus pidättää 80€ varausmaksu, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Sairastumisen (lääkärintodistus) kohdalla maksu palautetaan. Mikäli koronarajoitusten vuoksi retriittiä ei voida järjestää, palautetaan koko summa, jos se on ehditty maksaa. Vapaa-ajan vakuutus kannattaa olla voimassa.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset yv:llä, tekstarilla tai sähköpostitse 31.7.2022 mennessä. Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat ohjeet ja aikataulun lähempänä tapahtumaa.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen:

Rita: ritanjoogaamo@gmail.com tai 0400 879 596 Johanna: johannanjooga@gmail.com tai 040 585 3890