Händelsekalender

Juni 2021

Söndag
20.6
13:00

Delegationsmöte

Kilens Delegation håller sitt årliga möte i Kilen.
Fredag
25.6
13:00

Midsommarafton på Kilen - Juhannusaatto Kiilissä

Midsommarafton på Kilen firas traditionsenligt! Juhannusaattoa vietetään Kiilissä perinteisin menoin!
Kilen/Kiili
Onsdag
30.6
14:00

Carina Appel -prisutdelning/palkinnonjako

Nytt datum på kommande. Pristagaren är på jobbresa 30.6.
Kilen/Kiili

Juli 2021

Fredag
2.7
11:00

Konstutställning - Ebba Masalin - Taidenäyttely

2.7-18.7.2021 kl 11-16 ställs en privat samling Ebba Masalin konst ut på Kilen. Det är originala olje- och akvarellarbeten samt skisser och skoltavlor. Yli 30 alkuperäistä öljymaalausta ja akvarellia sekä koulujen opetustauluja on näytillä.
Kilens restaurang/Kiilin ravintola
Söndag
4.7
11:00

Hantverkardagen - Käsityöläispäivä

Välkommen till Hantverkardagen/Tervetuloa Käsityöläispäivään

Evenemang och verksamhet

Vi ordnar aktivt evenemang och verksamhet i anslutning till museiområdet så att Kilen är ett levande museiområde och centrum för sammankomster, kulturella aktiviteter, utbildningar och andra aktiviteter.

Våra traditionella återkommande evenemang är Midsommaraftonens firande, Hantverkardagen och Barnens dag. Vi erbjuder givetvis också guidade rundturer på muséiområdet. Vi ordnar också verksamheter i samarbete med andra. Bykiston teater, har haft flera gästföreställningar under senare år.

Vi driver café- och restaurangverksamhet, vanligtvis i samarbete med en entreprenör och inkvarteringsrörelsen Hostel Kilstrand. Kilen utgör en perfekt inramning för privata arrangeman och vi hyr mer än gärna ut stiftelsens utrymmen för privata arrangemang. Salteriet är populärt för bröllop. Bastukvällar på bastuområdet är också populära.

Det har varit utmanande att planera för sommaren 2021 på grund av läget med Covid-19. Vi uppdaterar vartefter situationen utvecklas! Vi hoppas ni har överseende med oss. Vi publicerar preliminära datum för våra egna evenemang i händelsekalendern.

Styrelsen

Följ med vår händelsekalender och vår Facebooksida.

Preliminära uppgifter.