Musikpub på Kilen-Musikkiipubi Kiilissä

01 Juli 2022 kl. 18.00–22.00

Linda Peltomäki ja Jenny Lahtinen viihdyttävät musiikilla ja laululla Kiilin Suolaamossa 1 heinäkuuta klo 18.

Sisäänpääsy 10 €/henkilö.

Ravintolassa voit illan aikana ostaa juomia ja pikkupurtavaa.

Linda on monipuolinen muusikko, laulaja ja laulunopettaja Merikarvialta. Hän on opiskellut muusikoksi ja Musiikkipedagogiksi Kuopiossa. Hän on myös opiskellut musiikkiteatteria vuoden Tampereella. Country pop, musikaalit ja tunteelliset balladit ovat Lindan lempi tyylilajeja. Tällä hetkellä hän vetää kuoroja, muskareita ja opettaa laulua Turun seudulla sekä keikkailee harvakseltaan.

Keikalla kuullaan monipuolisesti eri tyylistä musiikkia, jossa on varmasti jokaiselle jotain. Ystävykset tutustuivat Lapväärtin kansanopistossa opiskellessaan musiikkia, musiikin opintojensa alkutaipaleella.

Jenny on pianisti, pianonsoitonopettaja sekä nykyisin myös säveltäjä Kristiinankaupungista. Hän on opiskellut muusikoksi ja musiikkipedagogiksi Ruotsissa, Luulajan yliopistossa, Piteån musiikkikorkeakoulussa. Maisterikursseja hän on suorittanut myöskin Los Angelesissa, UCLA:n alaisuudessa. Jazz musiikki on erityisen lähellä pianistin sydäntä, mutta tutuiksi musiikkilajeiksi on tullut niin pop ja rock kuin myös country musiikkikin. Monien vuosien kokemus musiikin alalla on vienyt hänet moniin maihin ja tutuiksi on tullut myöskin monet kokoonpanot.

Nykyisin hän opettaa joitakin yksityisoppilaita, säveltää musiikkia dokumentteihin ja keikkailee enimmäkseen pääkaupunkiseudulla.

- - - - - - - -

Linda Peltomäki och Jenny Lahtinen underhåller med sång och musik den 1 juli kl. 18.

Inträdet är 10€/person

I restaurangen kommer dryck och tilltugg finnas till försäljning.

Linda är en mångsidig musiker, sångare och sånglärare från Merikarvia. Hon har studerat till musiker och musikpedagog i Kuopio. Hon har också studerat musikteater i Tammerfors ett år. Country pop, musikaler och känslosamma ballader är Lindas favorit stilar. Nu drar hon körer, musiklekis och lär sångelever i Åbo trakten samt uppträder då och då.

Under kvällen hör ni ett brett utbud av olika musikstilar, där det säkert finns något för alla. Vännerna träffades på Lappfjärds folkhögskola där de båda studerade i början på deras musikkarriären.

Jenny är en pianist, musikpedagog och kompositör från Kristinestad. Hon har studerat till musiker och musikpedagog i Luleå Universitet, vid Musikhögskolan i Piteå. Hon har också studerat magisterkurser vid UCLA i Los Angeles. Hennes musikkarriär har tagit henne till många länder och hon har spelat med många olika ensemblen. Jazzmusik är nära hennes hjärta men hon spelar också pop, rock och country musik. Nuförtiden lär hon ut piano till privatelever och komponerar musik för dokumentärer. Hon jobbar som musiker i huvudstadsområdet.


Plats
Kilens Värdshus