Kristiinankaupungin Siipyyssä sijaitseva Kiili on iso kotiseutumuseo-, kulttuuri- ja virkistysalue. Alueen maanviljelys-, kalastus- ja talonpoikaiskulttuuria edustavat museot kertovat jälkipolville menneiden sukupolvien elämästä ja elintavoista. Ravintola-, majoitus- ja leirikoulutoiminta kuuluvat myös tarjontaamme ja kesäisin järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia ja kursseja. Kiili on myös suosittu kokous- ja juhlapaikka.

 

Säätiö Kiilin Kotiseutumuseo Siipyyssä

hakee TOIMINNANJOHTAJAN SIJAISTA.

 

Toiminnanjohtaja vastaa Kiilin toiminnasta, hallinnosta ja viestinnästä sekä tapahtumien ja ohjelmien suunnittelusta, järjestämisestä ja kehittämisestä. Vastaat asiakastiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse, hoidat pienmuotoista laskutusta, vastaat budjetin ja toimintasuunnitelman toteuttamisesta, teet avustushakemuksia, ohjaat ja opastat meillä vierailevia ryhmiä ja toimit henkilökunnan esimiehenä. Työ on monipuolinen ja vaihtelevaa ja sinulla on hyviä mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnan kehittämiseen.

 

Odotamme sinulta

- hyvää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävä tai hyvä englannin kielen taito.

- tarvittavat taloudelliset ja hallinnolliset taidot säätiön johtamiseen

- organisointi- ja aloitekykyä

- kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä

- kiinnostusta historiaan ja kulttuurin

Arvostamme myös alaan soveltuva koulutus ja/tai työkokemus sekä kokemusta aiemmasta esimiestyöstä ja toiminnan johtamisesta.

 

Työsuhde alkaa maaliskuussa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2019 saakka. Työ on kokoaikainen huhti-syyskuussa ja loka-maaliskuussa osa-aikainen (50%). Huhti-syyskuussa työ tehdään päämääräisesti työpaikalla (Kiilin kotiseutumuseo), loka-marraskuussa mahdollisuus etätyöhön. Toiminnanjohtajan tehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä joustavuutta työajoissa, varsinkin sesongin aikana.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen info@kilen.fi . Haku on auki 17.2.2019 asti. Aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ensimmäisten saavuttua. Rekrytointipäätöksen pyrimme tekemään viimeistään helmikuun loppuun mennessä.

 

Kotisivultamme www.kilen.fi löydät enemmän tietoa toiminnastamme. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi. Lisätietoja antaa vt. toiminnanjohtaja Antonia Ingves puh 040 684 5080 tai s-posti info@kilen.f i tai säätiön puheenjohtaja Bror Eriksson puh 0400 846 732 tai s-posti  bgs.eriksson@gmail.com

Kilens Hembygdsgård, Kilvägen 90, 64490 Sideby, info@kilen.fi