Sommarrestaurangens öppethållningstider 2019 

 

  

                           Restaurangens öppethållningstider 2019

        

                            JUNI (från och med 24.6.) måndag-fredag kl:11-17

                                        lördag-söndag kl:12-17:00

                            JULI måndag-fredag kl:11-17:00

                                     lördag-söndag kl:12-17:00

                            AUGUSTI lördag-söndag  kl:12-17:00

                                                    stänger 11.8

                           Övriga tider enligt beställning via Age Teir/ 0400-668788

                           som också tar hand om privata tillställningar, grupper mm

                           när gäller servicen i restaurangen.

 

             Lunch (buffébord) vuxna 15€ på vardagar och 20€ på helg

                            I priset ingår förutom huvudrättsalternativen (kött &fisk)

                            även salladsbord, bröd, till dricka mjölk, vatten, saft och kotikalja,

                            samt till efterrätt kaffe, te och kex. Salladsbordet består av

                            tex grönsallader, potatissallad, olika sillsorter, gravad lax eller

                            sik med mera. Närmare detaljer ger restaurangsföretagaren.

                            Kontaktuppgifter se ovan dvs Age Teir

 

                                        

 

                               

 

 

KILENS VÄRDSHUS

Kilen har blivit uppskattad för sin goda mat, härliga fiskrätter, highland-kött och allt närodlat, i en hemtrevlig atmosfär.

Hos oss kan man också njuta av en kopp kaffe med bakverk

Vi ordnar också bröllop och glada familjefester.

 

Fråga och boka: Age Teir/ 0400-668788

 


 EGET BRÖD BAKAS

Kilenköket bakar sitt bröd själv. Som en specialtet kan man ibland få köpa nybakat från en äkta gammaldags bakugn i Fransgården

 


 

Kilens Hembygdsgård, Kilvägen 90, 64490 Sideby, info@kilen.fi