KILENS HANTVERKARDAG SAMT ANTIKRUNDAN sö  7.7.2019

kl. 12-15

 

BÄSTA HANTVERKARE

Välkommen till Hantverkardagen samt Antikrundan på Kilen

söndagen den 7 juli 2019

kl. 12.00–15.00

 

Sommaren kommer med stormste och vi vill påminna dig om Hantverkardagen som ordnas i år söndagen den 7.7. Dagen är ett ypperligt tillfälle för dig att marknadsföra och sälja dina produkter. Du får under dagen väldigt gärna även demonstrera hur ditt hantverk föds! Du kan träffa och bilda ett nätverk med andra hantverkare och utbyta tankar och idéer.  Vi önskar, att hantverken är äkta finska hantverk. För att höja stämningen, kan du klä dig i gammaldags klädsel. 

Platsen är gratis. Du kan hyra ett bord (0.7x2.7 m) från Kilen för 20 euro/bord.

Du kan bjuda med andra hantverkare, dina vänner och bekanta och fira en trevlig dag på Kilen med musik, glada människor och god mat.

Reservera din plats snarast till info@kilen.fi eller ring 040 684 5080! 

älkommen att sälja eller köpa produkter! Hantverkare kan boka plats av Kilen på info@kilen.fi eller tel 040 684 5080 . Platsen är gratis, vid behov kan du hyra bord av Kilen för 20€/bord. Du får också väldigt gärna ordna hantverksdemonstration och visa hur just dina produkter tillverkas.


Program: (uppdateras kontinuerligt)


Försäljning av hantverksprodukter

Textilutställning i Salteriet klockan 12:00-15:00 i samarbete med "Sideby konstvind". I utställningen visas Dora Jungs vävkonst (privat samling) samt arbeten av lokala vävare och Kallträsk vävgrupp. Arbetsdemonstration av vävning och möjlighet att prova på vävning för intresserade. 

Arbetsdemonstrationer:

Värdering av antika föremål/Antikrundan

Brödbakning i Fransgården
    

 

Kilens Hembygdsgård, Kilvägen 90, 64490 Sideby, info@kilen.fi