Tapahtumakalenteri

Juni 2021

Torsdag
3.6
16:00

Städtalko-Siivoustalkoot

Uppdateras/Päivitetään
Torsdag
10.6
16:00

Släpvagnsloppis - Takaluukkukirppis

Uppdateras/Päivitetään.
Söndag
20.6
13:00

Delegationsmöte

Kilens Delegation håller sitt årliga möte i Kilen.
Fredag
25.6
15:00
Onsdag
30.6
14:00

Carina Appel -prisutdelning/palkinnonjako

Fotograf Carina Appels Minnesfond delar för femte gången ut ett pris till en förtjänt fotograf på Kilens Hembygdsgård. Viidennen kerran jaetaan valokuvaaja Carina Appelin Muistorahaston palkinto Kiilin kotiseutumuseolla.
Kilen/Kiili

Tapahtumat ja toiminta

Kiilin kotiseutumuseon alueella järjestetään aktiivisesti tapahtumia ja erilaista toimintaa. Kiili on siten elävä museoalue, jonne voi kokoontua kulttuurin, koulutusten ja muun toiminnan pariin.

Perinteisiä joka vuosi järjestettäviä tapahtumia ovat juhannusaaton juhla, käsityöläispäivä ja lasten päivä. Alueella järjestetään myös opaskierroksia. Lisäksi järjestämme tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimerkiksi Bykiston-teatteri on pitänyt täällä viime vuosina useita vierasesityksiä.

Alueella toimii myös paikallisen yrittäjän hoitama kahvila ja ravintola sekä majoitusliike Hostelli Kiilinranta. Kiili tarjoaa erinomaiset puitteet juhlien järjestämiseen, ja säätiö vuokraa tilojaan mielellään yksityistilaisuuksia varten. Suolaamo on suosittu häidenpitopaikka. Sauna-alueella järjestetään usein erilaisia saunailtoja.

Kesän 2021 suunnittelu on ollut haasteellista koronapandemian vuoksi. Päivitämme tiedot sitä mukaa kun tilanne muuttuu! Kiilin omien tapahtumien alustavat päivämäärät löytyvät tapahtumakalenterista.

Hallitus

Seuraa tapahtumakalenteriamme ja Facebook-sivuamme.