Länsirannikon helmi

Kristiinankaupungin Siipyyssä sijaitseva Kiili on iso kotiseutumuseo- ja virkistysalue. Kiili sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vanhan kalasataman tuntumassa Selkämeren rannikolla.

Yhä useammat valitsevat matkakohteekseen Kiilin. Matkailijat läheltä ja kaukaa nauttivat museokäynneistä ja kauniin luonnon tarjoamista elämyksistä. Mereen laskeva aurinko on kävijälle ikimuistoinen kokemus.

Museot – Kulttuuritarjonta – Kulttuurin kohtauspaikka – Kurssi- ja leirikeskus – Ravintola - Yksityistilaisuuksien pitopaikka

Kiitämme kaikkia Kiilissä vierailleita kesällä 2021

Kiili on tällä kaudella sulkenut ovensa. Avoinna ryhmille tilauksesta.

Kesän 2022 suunnittelu on alkanut!

Vasemmalta Åsa Teir, Harriet Lindelöf-Sahl, Kaarina Aittamäki, Ulf Grindgärds (pj.), Mathias Norrback (varapj.), Bror Eriksson, Tim Lindlöf, Peter Stenlund (valtuuskunnan pj.), Antonia Ingves ja Alexia Sahl. Kuvasta puuttuvat hallituksen jäsenet Annika Martikainen ja Stina Granskog-Välisalo sekä Henrik H Teir (valtuuskunnan varapj.)

Hallitus piti ensimmäisen kokouksensa kesäkauden jälkeen 4.9.2021. Kesäkausi 2021 sujui hyvin vallitsevista olosuhteista huolimatta. Talous on tasapainossa, koska olemme tehneet paljon talkootöitä.

Odotamme tulevaa innolla ja laadimme uusia suuntaviivoja kulttuuri- ja museoalueen kehittämiseksi. Aloitamme työn jo syksyllä laatimalla uuden suunnitelman huolto-, korjaus ja entisöintitöiden toteuttamiseksi.

Hallitus